محل تبلیغات شما

چند ماهی است که دوستان و مخاطبان ارجمندی به من لطف و اعتماد دارند و طی گفتگوهای تلفنی مسائلشان را با من در میان می‌گذارند. آنچه در این گفتگوها نظر من را به خود جلب کرده این است که بسیاری از مسائل مطروحه ریشه و در نتیجه راه حل مشترکی دارند. یکی از متداولترین آن‌ها انتظارات نادرست است: از خود، از والدین، از همسر، از فرزندان و از جامعه. قبلاً در پستی راجع به انتظارات نابجا صحبت کردم و  اسم آن را انتظارات لعنتی گذاشتم. انتظارات نابجا از نادیده گرفتن واقعیت‌ها و در بسیاری از موارد از توجه به استثناءها به جای قواعد ناشی می‌شود (اینجا) که باید مراقبشان بود. شبه‌نیازها عامل دردسرساز مهم دیگرند: نیازهایی که نیاز ما نیست! شبه‌نیازها، انتظارات نابجا، نشناختن خود، تقلید از دیگران و بی‌توجهی به واقعیات باعث می‌شوند سراغ راه حل‌هایی برویم که مرتبط با مشکل واقعی ما نیست (در اینجا بحث مختصری کردم). برای رهاشدن از شر شبه‌نیازها و یافتن نیازها بهترین کار بارش فکری است. این ابزار ساده ارزشی فوق‌العاده دارد. بارش فکری یکی از ابزارهایی است که باعث می‌شود از گمی در زندگی خلاص شویم و گیج نزنیم! همه‌ی این آتش البته از گور دستان نامرئی‌ِ کارشکنِ خودمان برمی‌خیزد! مکانیزم دفاعیِ خودکار و البته ناکارآمدی که در طول زمان آموخته‌ایم و به آن خو کرده‌ایم و لاجرم در گرداب رفتارهای خودشکنی گیر افتاده‌ایم که خلاصی از آن‌ها ای بسا بدون کمک تخصصی ممکن نباشد. کمک‌های روانشناس حکم حمام روانی را دارد که به همان اندازه‌ی حمام فیزیکی مهم است و مانع از ژنده‌پوشی، زباله‌گردی و گندیدن روان ما می‌شود. حمام مرتب روانی بخشی از برنامه‌ی مراقبت از خود است که برای همه‌ی افرادی که از پوست و خون تشکیل شده‌اند ضروری است و من بهترین و بیشترین رشد خود را در این جلسات با روانشناسانم (دکتر سحر طاهباز، دکتر نیما قربانی) یافته‌ام.

افزایش تمرکز با اپلیکیشن نویزلی (Noisli)

در مسابقه‌ی زندگی همه بازنده‌اند!

انتخاب‌های بسیار: فرصت یا تهدید؟

انتظارات ,حمام ,می‌شود ,آن‌ها ,یکی ,راه ,است که ,بسیاری از ,یکی از ,است و ,انتظارات نابجا

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها